Zsanna-Art
Pogány Zsuzsanna
+36/30-018-21-22
zsuzsi.pogany@gmail.com

Keress a facebookon is!

 

A tökéletes gyakorlathoz tökéletes ruha kell. 🙂
Ha te is szeretnél egy igazán egyedi, gyönyörű versenydresszben szőnyegre lépni, keress bátran!
Te megálmodod, én megvalósítom.

 

Az oldalamra csöppentél, ahol mindenféle színes, csillogó, kreatív érdekességet találsz. Sok időbe telt, mire megszületett, Kornacker Hajninak örök hálám érte, hogy összeszedte és rendszerezte szerteágazó érdeklődésem gyümölcseit. Ha megtetszik valami, és te is szeretnél ne habozz, keress meg az elérhetőségeim bármelyikén!

Dresszek festésével foglalkozom elsősorban, ami magában foglalja a ritmikus gimnasztika, a jégkorcsolya, és táncruhákat, de már festettem szalagokat is, és a jövőben bővíteném a repertoáromat karikák és buzogányok dekorálásával is.

Mindkét lányom tornázik, így folyamatos a kihívás. Folyton rajzolnak, bújják a netet, próbálják  a különböző zenékhez és habitusú gyakorlatokhoz illő ruhát megálmodni, és én igyekszem az összes apró részletet megvalósítani. Ez általában sikerül is, igaz néha lehetetlennek látszó feladatok elé állítanak, és őszinte kritikusok. 🙂

Ahogy beköszönt az ősz, és lehullanak az első falevelek, ráhangolódok a mézeskalács készítésére. Téli időszakban rendelhetsz tőlem házikókat, templomokat, karácsonyi asztaldíszt, adventi koszorút, vagy igazából bármit, amit szeretnél! 🙂

Esküvőkre is vállalok köszönőajándék, nászajándék készítését mézeskalácsból.

Régebben próbálkoztam falfestéssel is, azt is nagyon szeretem, néhány munkámat megtalálhatod az oldalon. Ez irányú tevékenységemnek csak az idő és a távolság szab határt, a szoros időbeosztásunk miatt. Ha szeretnéd, hogy kifessem a gyermeked szobáját valamelyik kedvenc mesehősével, keress meg, megbeszéljük.

Nézz szét nálam, ha tetszik az oldal, időzz egy kicsit. Fontos a  visszajelzés számomra. Több helyen adhatsz hangot a véleményednek, aminek nagyon örülnék.

 

Blogot is írok, ha van kedved, oda is benézhetsz!

Szép napot kívánok Neked, köszönöm, hogy benéztél,
Zsuzsi
Zsanna-Art
Pogány Zsuzsanna
+36/30-018-21-22
zsuzsi.pogany@gmail.com